Awake håller dig alert hela vägen hem

Många olyckor och personskador sker på grund av okoncentration och trötthet bakom ratten eller på nattjobbet. Våra nya produkter i Awake-serien hjälper dig att vara alert och fokuserad. De ersätter naturligtvis inte sömn, men hjälper dig att behålla skärpan vid långa nattkörningar eller arbetspass i vargtimmen.

Awake

Boosta dig med Awake Guarana Boost Tablet

Håll dig alert hela vägen hem. Vår Awake-tablett har en unik sammansättning som hjälper till att motverka trötthet och hålla dig alert, fokuserad och vaken vid till exempel långa bilkörningar eller sena arbetspass.

Awake Guarana Boost Tablet är varken ett läkemedel eller vanebildande. Det kommer att motverka din trötthet i ca två timmar per tablett, när du som bäst behöver det. Allt för att du och dina nära och kära ska ta er hela vägen hem på ett säkert sätt.

Köp Awake Tablet »
  • 12 tabletter / förpackning
  • Innehåller koffein
  • 2 timmars effekt
  • Smakar grape
  • Unik formula

Produktinformation

Kosttillskott: Dextrostablett med guaranaextrakt, C-vitamin, socker och sötningsmedel.

Innehåller koffein. Rekommenderas inte för barn eller gravida kvinnor.

Näringsinnehåll per daglig dos (4×2,5 g): C-vitamin: 80 mg / 100 % NRV**, koffein från guarana: 166 mg **NRV: Näringsreferensvärden – dagligt rekommenderat intag av vitaminer och mineraler för vuxna. 3 dagliga doser/paket

Dosering: 1 tablett varannan timme, dock högst 4 tabletter om dagen. Överskrid inte högsta angivna dos.

Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad kost. En varierad, balanserad kost och en hälsosam livsstil är av stor vikt. Förvara tabletterna på en torr och sval plats utom räckhåll för små barn. *C-vitamin bidrar till minskad trötthet och utmattning.

Ingredienser: Dextros, guaranaextrakt (17 %), C-vitamin, syra: vinsyra L (+), smakämnen, klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, vegetabilisk olja (palmkärna, kokosnöt), sötningsmedel: acesulfam K, sukralos.

Awake innehåller bara naturliga ämnen

Awake

Ear Alarm väcker dig om du nickar till

För att förhindra att du somnar olämpligt kan du använda Awake Ear Alarm som ett extra stöd. Dina huvudrörelser registreras av en öronmussla, som i sin tur ger ifrån sig en ljudsignal om du skulle nicka till. Vi vet hur lätt det kan vara och vi vill att du, dina nära och kära ska ta er hela vägen hem på ett säkert sätt.

Köp Awake Ear Alarm »
  • Lättanvänd
  • Pålitligt
  • Effektiv
  • Bekväm

Produktinformation

Håll huvudet upprätt och placera ljudalarmet bakom höger öra. Tryck på On/Off-knappen. Om huvudet tippar framåt 15–20 grader, ljuder larmet.

Awake Ear Alarm minskar risken för att nicka till